BgEconomist

Дълбока почит към паметта на скъпия ни колега икономистът Иван Попов

27 май , 2018  

С дълбока скръб съобщаваме, че на 25 май 2018 г. с. след тежко боледуване ни напусна завинаги нашият колега, другар и съратник уважаваният от всички ни български икономист ИВАН ПОПОВ. Прекланяме се пред неговата достойна личност на радетел за развитието на българската икономика в полза на добруването на българския народ през всички години на неговия професионален и творчески път.

В своята дейност като дългогодишен Секретар и член на Управителния съвет на Съюза на икономистите в България той положи последователни и непреклонни усилия да организира и обедини българските икономисти за утвърждаването на активната обществена заангажираност на професионалното Сдружение на българските икономисти. Той от все сърце желаеше да се утвърждава дейността на Съюза чрез участието на всички негови индивидуални и колективни членове, с които той работеше честно и последователно.

Ще останем с висока признателност и благодарност за неговия принос да работи в полза на българския народ- всеотдайно и честно.

Ще пазим достойния принос на колегата Иван Попов, който работи всеотдайно за творческия диалог на поколения български икономисти!

Той ни дава прекрасен пример да пазим и продължаваме честно българската традиция на единение на икономистите в полза на икономическия прогрес на България! Написаният от него труд за  летописа на Съюза на икономистите от неговото създаване в 1895 г. до наши дни ще ни мотивира да пазим, развиваме  и утвърждаваме  ценностите на българския народ и неговите будители!

От името на Съюза на икономистите в България  изразяваме дълбока почит към паметта на скъпия ни колега икономистът Иван Попов и изказваме най-дълбоките си съболезнования на неговото семейство, близки и приятели.

Поклон, дълбок поклон пред светлата му памет!

 

От    Съюза на икономистите в България
Поклонението ще се състои на 29.05 (вторник) от 14.00 ч. в ритуалната зала на Централни софийски гробища.

 

 

София, 27 май 2018 г.

, ,


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.