Форуми на СИБ

Конкурс – „Лятно училище за млади талантливи предприемачи”

2 юни , 2014  

Съюз на икономистите в България (СИБ) и Европейски колеж по икономика и управление-Пловдив (ЕКИУ)

 

С подкрепата на Белгийско-българската асоциация Бест2Б

 

Обявяват конкурс за участие в

„Лятно училище за млади талантливи предприемачи”

Обучението е с водещ  лектор Проф. Николай Денчев, преподавател по предприемачество в Свободен Университет-Брюксел и Университет в Льовен (Белгия). Гост лектори в лятното училище ще бъдат и представители на бизнеса, консултанти и специалисти по интелектуална собственост и коучинг.

Условия за участие в конкурса:

1. Възраст: до 35 години

2. Професионален/образователен статус: специалисти от практиката, студенти и ученици, които имат разработена иновативна бизнес идея, подходяща за реализиране в практиката.

3. Такса за участие: 250 лева

4. Процедура за кандидатстване: желаещите да се включат в лятното училище изпращат на организаторите до 22юни, 2014 г. кратко резюме (до 2 стр.) на своята бизнес идея, въз основа на което ще бъде направена селекцията. Местата са ограничени-максимум 15 дуиши;

5. Процедура за одобряване:

Жури от 3 специалисти, под председателството на проф. Денчев, ще направи подбора на участниците . Списъкът на одобрените кандидати ще бъде обявен до 1 юли 2014 г. на сайта на СИБ  bgeconomist.bg и на  ЕКИУ ecem.org.

Завършилите Лятно училище за млади талантливи  предприемачи ще получат  диплом и от ЕКИУ и Сертификат за завършен курс от СИБ. Предвиждат се и допълнителни поощрения за най- добре представилите се  млади специалисти.

Допълнителна информация за конкурса може да бъде получена на следните адреси:

СИБ unieconom@abv.bg

ЕКИУ info@ecem.org


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.