BgEconomist,Предстоящи събития

Семинар за докторанти и млади учени

18 ное. , 2020  

П О К А Н А
за
Семинар за докторанти и млади учени на тема:
„Европейското социално изследване в България:
неравенство и благосъстояние на база данни от социологическото проучване на Европейското социално изследване ESS ERIC“

Съюзът на икономистите се обръща към Вас с покана за участие в Семинар за он-лайн обучение на докторанти и млади учени за анализ на подоходното неравенство, социалния статус и благосъстоянието въз основа на данни на „Европейско социално изследване в България“, по проект на Консорциум под ръководството на УНСС, финансиран от МОН в рамките на Националната пътна карта за научноизследователска инфраструктура 2020 (НПКНИИ 2020).

На Семинара ще бъдат представени основните цели и задачи и осъществения напредък за включване на България в международната и европейски мрежи за социални изследвания за целите на актуализиране на политиките за социално-икономическо развитие.

Семинарът ще бъде проведен он-лайн в 4 модула: по проблемите на анализа на подоходно неравенство, мотивацията за труд и участието в трудовите пазари, социален статус и благосъстояние. На участниците ще бъде издаден сертификат за обучението.

Лектори на семинара са проф. д-р Победа Луканова, проф.д-р Васил Цонев, доц. д-р Виктор Йоцов и проф.д-р Татяна Хубенова-Делисивкова.

Очакваме Вашето потвърждение за участие в Семинара да бъде изпратено до Съюза на икономистите в България с указан Вашия е-адрес, на който ще Ви поканим да се включите за он-лайн обучението с допълнително изпратен линк за е-комуникация.

Програмата на Семинара, учебните материали и друга информация за провеждането му ще Ви бъде предоставени по е-поща от офиса на СИБ.

За участие в Семинара моля направете Вашата заявка и я изпратете по е-поща unieconom@abv.bg или на адрес :

Съюз на икономистите в България ,

За Семинара“ЕСИ в България“

Ул.”Г.С.Раковски” № 108

1000 София

тел.: (+359 2) 987 18 47 и 0877 033 557

ВАЖНО: 

Семинарът за докторанти и млади учени на тема: „Европейското социално изследване в България:
неравенство и благосъстояние на база данни от социологическото проучване на Европейското социално изследване ESS ERIC“ ще се проведе на 25 ноември 2020г., от 11:00 часа до 13.00 в 2 сесии по 40 минути. 
Моля, изпратете ни на кой e-mail Вие искате да получите достъп до 2-те сесии. Ние трябва да добавим Вашата е-поща за да влезете в линковете.

За отдалечено участие в Семинара трябва да се използва следният линк:

Начало 11:00:
https://us04web.zoom.us/j/77584750313?pwd=SkpNMWl2c2pPd3FOMURHb1Jsd2tmUT09

Част 2 12:00:
https://us04web.zoom.us/j/71907711534?pwd=VmtZNVhUWlNpdkpXdXY4TGFoUnlJZz09

Моля влезте около 30мин. по-рано и изчакайте да пуснем събитието!

Организатор:
СЪЮЗ НА ИКОНОМИСТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

, , ,


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.