BgEconomist

Студенти от специалност „Икономика” на ШУ „Е. К. Преславски” спечелиха големите награди в XII издание на Националния конкурс „Млад икономист-2016”.

8 юли , 2016  

Студенти от специалност „Икономика” на ШУ „Е. К. Преславски” спечелиха големите награди в XII издание на Националния конкурс „Млад икономист-2016”. Те се състезаваха с над 150 студенти и докторанти от другите университети в страната, като темата тази година беше „Моята бизнес идея”. Целта на конкурса е

да се привлече интереса на младите хора в страната към възможностите за развитие на предприемаческата инициатива и творческите идеи за започване на собствен бизнес, както и да провокира иновативното мислене. Проектите на младите икономисти са в областта на производството, туризма, търговията и консултантския бизнес. В категория „Студенти” на първо място е екипът на ШУ, в който влизат Дениз Еминов, Селиме Хасанова и Гюнер Зекрие. Още за наградите и възможностите, които дава на добрите студенти ШУ, чуйте от разговора на колегата Татяна Димитрова с Мая Господинова:

, , , ,


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.