Новини от България

Съвместен проект по „Професиите на бъдещето“

3 юли , 2017  

Съвместен проект по „Професиите на бъдещето“, целящ едновременно да възпитава, обучава и адаптира към непрестанно променящия се технологичен свят.

С безплатни първи два семестъра по социална програма за стимулиране на квалификацията!

ЗАЩО ТРЯБВА ДА УЧИТЕ В ЧАСТЕН ПРОФЕСИОНАЛЕН КОЛЕЖ ОМЕГА“ – ПЛОВДИВ

  Вие завършвате средното си образование и се стремите към успешна професионална реализация, искате актуална, модерна и авангардна професия

√  Вие сте бакалавър или магистър, но все още не сте изградили мечтаната кариера и желаете да придобиете професионални, иновативни и перспективни знания и умения

√  Вие работите и трябва да усвоите нови ключови компетенции, които да Ви изградят като експерт във Вашата област, без да прекъсвате работа

√  Вие планирате да стартирате самостоятелен, гарантирано печеливш бизнес

Колеж „Омега“ и Центърът за Професионално Обучение  „Омега“, лицензирани от МОН и НАПОО, се намират в най-будния и младежки град на България – Пловдив, избран да бъде европейска столица на културата през 2019г.

В нашето учебно заведение обучението е задочно, с продължителност 4 семестъра. Преподават подбрани по най-високи критерии ментори, болшинството от които са настоящи преподаватели в Пловдивски Университет „Паисий Хилендарски“, в АМТИИ Пловдив, Университет по Хранителни Технологии Пловдив, Технически Университет – филиал Пловдив, както и доказали се преподаватели от професионални училища в областта.

Завършилите специалност  „Компютърни мрежи“ получават професионална квалификация „Проектант компютърни мрежи“ – четвърта квалификационна степен.

Завършилите специалност „Интериорен дизайн“  и „Графичен дизайн“ получават професионална квалификация съответно „Дизайнер“ – трета квалификациона степен, и  „Графичен Дизайнер“ – трета квалификационна степен.

На база на действащия Рамков Договор с Варненски Свободен Университет, на колежаните, завършили тези 3 специалности, се предоставя възможността за продължаване на обучението във ВСУ за придобиване на степен бакалавър и магистър.

Сертификатът от Колеж „Омега“ се признава в целия Европейски Съюз, което е Вашата гаранция за успех!

Ако сте решили да учите при нас и побързате със записването, на първите 50 записали се  колежани за учебната 2017/2018г. ще отпуснем стипендия в размер на пълната годишна такса за обучение за  I-ви курс.

Новият учебен комплекс на Колеж „Омега“ се намира в Пловдив, на ул „Вълко Шопов“14, ж.к Тракия, зад Мебелната Къща на Асеновградско шосе, на територията на „Тех Парк Оптела“ АД (www.optela.com)

Национален номер за безплатен достъп от цялата страна: 080090011

Допълнителна информация можете да получите на следните телефони: 032/944 544, 0882 933 561, 0882 933 426, 0882 933 404, 0882 933 574

e-mail:omegacollegebg@gmail.com

web:www.collegeomega.com

www.bgeconomist.bg

, , , ,


One Response

  1. Димитър Вълков каза:

    Тези професии ще са търсени като вода в пустиня занапред!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.