BgEconomist,Конкурс Млад икономист

Указания за участие в Национален конкурс МЛАД ИКОНОМИСТ – 2022 г.

15 мар. , 2022  

Указания за написването  на разработката /есе или доклад/ за участие в Националния конкурс „Млад икономист“

  • Разработката за участие в Националния конкурс трябва да бъде оригинална авторска разработка на един участник или колектив от двама до трима участника.
  • При написването на разработката участниците имат свободата да изберат конкретна тема. В анотацията на Националния конкурс са дадени някои примерни теми, но кандидатите имат правото да изберат конкретен проблем и тема на своята разработка.
  • Желателно е да се ползва информация от конкретни източници, но те да се цитират като ползвана литература и информационни сайтове. В структурата на разработката да се включи списък на ползваната литература.
  • Пълният текст на разработката за участие в Конкурса следва да бъде от 10 до 15 стандартни номерирани компютърни страници, вкл. фигурите и таблиците. Когато колектив от автори предлага разработка, обемът на текста не трябва да бъде по-малко от 20 страници.
  • В текста на разработката да не се посочва името на автора;
    Участниците посочват личните си данни* на отделна страница:
    име, презиме, фамилия; местоживеене; адрес за кореспонденция, телефон, мобилен телефон; e-mail; име и адрес на средното и висше училище, факултет, форма на обучение /редовна, задочна/, специалност, фирма-длъжност, администрация – длъжност;
  • Разработката трябва да бъде подготвена за пряко репродуциране на лист А4 (210 х 297 мм). Отпечатването да бъде на лазерен принтер с шрифт Times New Roman, 14 пункта. Заглавието е с главни букви, центрирано и с удебелен шрифт. Изложението започва след три празни реда, като всеки абзац е с 1 см отстъп и двустранно изравняване;

За справка: тел. 02 9871847; моб. тел: 0877 011 710; 0889 442 821

, , ,


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.